Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici MedEspera 2018

Asociația Studenților și Rezidenților în Medicină împreună cu Departamentul Didactic și Management Academic organizează unul dintre cele mai mari evenimente științifice medicale ale anului – cea de-a VII-a ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici MedEspera 2018. Evenimentul va loc în perioada 3-5 mai 2018, în incinta Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova.

MedEspera se numără printre cele mai importante evenimente științifice organizate de universitatea noastră și adună sute de studenți medicali și tineri medici din întreaga lume. Congresul reprezintă o oportunitate unică de a vă publica lucrările științifice, de a vă aprofunda cunoștințele în domeniul medical, de a stabili legături fructuoase de colaborare și prietenie cu studenți și tineri medici din întreaga lumea și, desigur, de a vă bucura de locurile pitorești din Republica Moldova.

Această ediție cuprinde în jur de 30 de workshopuri, invitați speciali cu prezentări magistrale din Marea Britanie, Germania, România, Ucraina, diplome cu acreditare internațională, precum și un program social variat pe parcursul celor trei zile de congres, ce va include excursii la cele mai renumite vinării din Moldova și o cina festivă!

Vă rugăm să vă înregistrați la congresul MedEspera prin intermediul următorului link: https://medespera.asr.md/register/

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați Comitetul organizatoric la adresa de e-mail: medespera@asr.md

Persoana de contact: Valeria Țurcan, președintele Comitetului organizatoric MedEspera 2018, tel. 069422437.