Conferinţă ştiinţifică internaţională: „Probleme actuale ale morfologiei”

Probleme actuale ale morfologiei este genericul Conferinţei ştiinţifice internaţionale ce se va desfășura la 31 octombrie curent, în contextul aniversării a 75 de ani de la fondarea Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova. Conferința este organizată de Catedra de anatomie și anatomie clinică și Catedra de histologie, citologie și embriologie ale Universității în parteneriat cu Asociația Științifică de Morfologie din Republica Moldova.

Evenimentul se va desfășura în Sala Senatului a USMF „Nicolae Testemiţanu”, etajul 3, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), cu începere de la ora 9:00, în format mixt.

La conferință vor fi prezentate lucrări de valoare fundamentală și aplicativă în domeniul morfologiei ale specialiștilor din țară și de peste hotare. Către data respectivă va fi editată o culegere de lucrări științifice recenzate.

În total, vor participa în jur de 100 de persoane atât în format on-line, cât și off-line. Invitați speciali vor fi specialiști cu renume din domeniu – profesorii: Alexandr Tsyhykalo (Ucraina), Serghei Dydykin (Federația Rusă), Natalia Тrushel și Alexandr Usovich (Republica Belarus).

Doritorii se pot conecta accesând următorul link: https://meet.google.com/wxd-kztr-bkk

https://usmf.md/ro/evenimente/conferinta-stiintifica-internationala-probleme-actuale-ale-morfologiei