Conferință privind tulburările de somn la copii

În data de 25 martie 2016, se va desfășura Conferința națională cu participare internațională „Tulburările de somn la copii”, unde vor fi abordate mai multe subiecte din somnologia pediatrică.

O prezentare privind tulburările de respirație în somn la copii va fi ținută de Mihaela Oros, medic primar pediatru şi somnolog, conferențiar universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, România.

La întrunire sunt invitați să participe cadre profesoral-didactice, medici pediatri, studenţi și rezidenţi de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Manifestarea științifică este organizată de USMF „Nicolae Testemiţanu”, Societatea de Pediatrie din Republica Moldova, în parteneriat cu Societatea de Neuropsihologie a Copilului și Adolescentului, Societatea de Medicină a Somnului din RM și Centrul de Somnologie al Institutului de Neurologie şi Neurochirurgie din Moldova.

Conferința se va desfășura între orele 13:00 și 15:00, la Institutul Mamei și Copilului (str. Burebista, 93), în Aula „Victor Ghețeul”din Blocul morfologic.

Pentru mai multe detalii accesați Programul.