Conferință privind medicina somnului și ventilația non-invazivă

În data de 4 martie 2016, între orele 09:00-17:30, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” se va desfășura ce-a de-a doua conferință în medicina somnului și ventilația non-invazivă.

Programul manifestării include sesiuni științifice, prezentări orale, demonstrații practice și cazuri clinice privind tulburările respiratorii în timpul somnului, metode de diagnostic, consecințele acestora asupra organismului, precum și posibilitățile terapeutice de a le trata.

Invitați speciali: Oana Deleanu, președintele secțiunii de somnologie și ventilație non-invazivă a Societății Române de Pneumologie, asistent universitar; Ștefan Dumitrache Rujinski, asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București; Ștefan Mihăicuță, șef lucrări, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara.

Evenimentul se va desfășura în sala de conferințe a Institutului de Ftiziopneumologie ”Chiril Draganiuc”, str. Constantin Vîrnav, 13, et. 1.

Pentru mai multe detalii:

Scrisoare invitație

Programul conferinței