Conferința națională în sănătatea adolescenților, ediția a 2-a

„Sporirea rezistenței – dezvoltarea sănătoasă în condiții de risc” este genericul Conferinței naționale în sănătatea adolescenților (cu participare internațională), care se va desfășura la Chișinău, în perioada 3-4 noiembrie 2016.

Evenimentul, aflat la cea de-a 2-a ediție, este organizat de Asociația „Sănătate pentru Tineri” și Centrul Național de Resurse în Serviciile de Sănătate Prietenoase Tinerilor Neovita, în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare, OMS, UNICEF și UNFPA.

La conferinţă sunt invitaţi să participe profesionişti din cadrul serviciilor de sănătate prietenoase tinerilor, a mediului academic, reprezentanții organizațiilor și instituțiilor care activează în domeniul promovării sănătății și dezvoltării adolescenților (instituții de învățământ, oficii de probațiune, servicii de asistență socială, ONG-uri din domeniu ș.a.).

Programul va cuprinde sesiuni plenare, simpozioane și secțiuni tematice pe diferite aspecte ale dezvoltării și sănătății adolescenților. Pentru maii multe informații accesați Invitatia.

Lucrările conferinței vor avea loc în incinta Institutului Muncii (or. Chișinău, str. Zimbrului, 10) și se vor desfășura în limbile română și rusă, cu asigurarea traducerii în limba engleză.

Doritorii de a participa sunt rugaţi să completeze Formularul de aplicare şi să-l expedieze prin fax la numărul: 022 40 66 32 sau la adresa de email: info@neovita.md

Data limită de înregistrare: 15 septembrie 2016.

Persoane de contact: Natalia Gandrabur, Tatiana Mardari CSPT Neovita (022 40 66 32, 022 46 37 28,  info@neovita.md).