Conferința medicilor otorinolaringologi

În data de 27 aprilie va avea loc conferința științifico-practică moldo-română a medicilor otorinolaringologi consacrată personalității notorii – Nicolae Testemițanu.

La manifestare vor participa invitații de onoare: profesorul universitar Codruț Sarafoleanu, șeful Clinicii ORL din cadrul Spitalului Clinic „Sfânta Maria” din București, șeful disciplinei ORL, Facultatea de Medicină Dentară București, secretar general al Societății Române de Rinologie; și conferențiarul Claudiu Manea, șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București, România.

Printre temele abordate se numără: Vertijul paroxistic pozițional benign de canal semicircular lateral – provocare diagnostico-terapeuticăAspecte contemporane ale reabilitării auditive prin implant cohlear a surdității neurosenzoriale la copiiChirurgia cornetelor nazale inferioare – indicații, limite, eroriAspecte de tratament chirurgical endoscopic al rinosinuzitelor la copiiEvaluarea obiectivă a tulburărilor olfactiveSindromul nasului gol ș.a.

Evenimentul se va desfășura între orele 8:30-14:30, în Sala de conferințe a hotelului Vis-Pas.

Mai multe detalii vedeți în Program.

Conferința este organizată de Asociația Științifico-Practică a Medicilor Otorinolaringologi din Republica Moldova, în parteneriat cu Catedra de otorinolaringologie a USMF „Nicolae Testemițanu”. Evenimentul se înscrie în șirul manifestărilor dedicate Anului Nicolae Testemițanu.