Conferința Internațională de Pediatrie

În zilele de 15 și 16 septembrie 2017, va avea loc Conferința Internațională de Pediatrie organizată de Departamentul Pediatrie al Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, în colaborare cu Ministerul Sănătăţii al Republicii Moldova, Societatea de Pediatrie din Republica Moldova şi Societatea Română de Pediatrie.

În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte referitoare la pediatria generală și subspecialitățile pediatrice: gastro-enterologia, epidemiologia, imunoprofilaxia, reumatologia hematologia și oncologia, alergologia și imunologia, bolile de nutriție și metabolism, diabetul, neurologia, cardiologia, pneumologia, urgențele, chirurgia pediatrică, chirurgia reconstructivă etc.

La conferință vor participa invitați de la Universitatea de Medicină și Farmacie „G.T. Popa” din Iaşi, Universitatea Titu Maiorescu din București, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca și Spitalul ACIBADEM din Turcia.

Manifestarea, organizată în contextul Anului Nicolae Testemiţanu, se va desfășura la Hotelul Jolly Alon, str. Maria Cebotari, 37, cu începere de la ora 9:00.