Probleme contemporane in medicina preventiva

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în colaborare cu Universitatea de Stat de Medicină din Erevan, Armenia, Universitatea din Iowa, SUA, Universitatea Babeș-Bolyai din România, Universitatea de Stat Ivane Javakhishvili din Tbilisi, Georgia, organizează o conferință internațională cu genericul „Probleme contemporane în medicina preventivă”. Evenimentul se va desfășura la Universitatea de Stat de Medicină din Erevan în perioada 21-23 mai 2018.
Înregistrarea gratuită la conferință a început în data de 1 ianuarie și este valabilă până la 15 martie 2018. Solicitanții înregistrați după termenul limită vor achita o taxă de 40$.

Doritorii sunt încurajați să expedieze un abstract/rezumat, care va fi publicat într-o broșură. Abstractul trebuie să fie în limba engleză (o pagină A4 lungime, aliniere: dreapta – 3 cm, stânga – 1,5 cm, sus și jos – 2 cm, spațiu între rânduri – 1,5; font: Times New Roman, mărimea 12; titlu scris cu majuscule; structura: cuvinte cheie, scopuri, metode, rezultate, discuții/concluzii).

N.B. Tabelele și graficele nu sunt acceptate.

Pentru abstractele selectate se va solicita  o prezentare PowerPoint sau un poster.

Toți participanții vor primi certificate și credite.
Pentru înregistrare, accesați: , iar pentru întrebări și informații adiționale scrieți un mesaj la adresa icreate-conference@ysmu.am.

Pentru informații suplimentare telefonați la 022 205 464, Serghei Cebanu, șeful Catedrei de igienă, conferențiar universitar.