Conferință științifică „Bolile cronice hepatice și pancreatice: aspecte nutriționale și chirurgicale

Laboratoarele de cercetare Gastroenterologie și Chirurgie reconstructivă a tractului digestiv în comun cu Disciplina de gastroenterologie din cadrul Departamentului Medicină Internă a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează Conferința științifico-practică multidisciplinară „Bolile cronice hepatice și pancreatice: aspecte nutriționale și chirurgicale”, ediția 2020.

Evenimentul va avea loc în data de 19 decembrie curent, între orele 8.30-16.00 pe platforma Google Meet – https://meet.google.com/jnr-ecpx-rnf, unde vor fi prezentate informații de ultimă oră ce țin de bolile hepatice și pancreatice, inclusiv sub aspect nutrițional și chirurgical. Doritorii de a participa la conferință trebuie să completeze un formular, ce este accesibil pe- https://forms.gle/a3KAt3VN8kzdWnvaA.

La forum sunt așteptați circa 200 de medici gastroenterologi, interniști, chirurgi, medici de familie și infecționiști.

Conferința este organizată în cadrul proiectului de stat „Bolile cronice hepatice și pancreatice: aspecte nutriționale și chirurgicale” și se înscrie în șirul de activități dedicate aniversării a 75-a a universității noastre.

https://usmf.md/ro/evenimente/conferinta-stiintifica-bolile-cronice-hepatice-si-pancreatice-aspecte-nutritionale-si